Likami Plus: gepersonaliseerde verzorging

Wil jij graag je Likami skincare routine verder personaliseren met een serum? Ontdek met de Likami Plus skincare lijn een verzorging op maat. Deze collectie bestaat uit 10 botanische serums om te mixen en matchen op basis van jouw individueel huidprofiel en -noden. Benieuwd welke serums jouw perfecte match zijn? Lees dan zeker verder!

Een serum, wat is dat?

Een serum is de powerball van je huidverzorging. De hoge concentratie actieve ingrediënten kan dankzij de lichtere textuur dieper in de huidlagen doordringen om zo specifieke huidproblemen gericht aan te pakken. Ze bieden hulp bij verschillende huidproblemen zoals puistjes, roodheden en hyperpigmentatie en kunne bijdragen aan de huidgezondheid op lange termijn.

Deze serums zijn een perfecte aanvulling op de basis (het 4-stappenritueel van Likami), de basis blijft dezelfde, maar doorheen de seizoenen of normate je ouder wordt voeg je serums toe of vervang je deze om je skincareroutine te personaliseren.

Waar past een serum in je vaste skincare ritueel?

De serums zijn een aanvulling en zijn een extra stap in je vaste skincare routine, je gebruikt de serum na je cleanser en toner en vóór je moisturiser. Afhankelijk van het serum en je behoeften gebruik je één of meerdere serums in je ochtend- of avondritueel. Geen stress, op de flesjes staat steeds duidelijk aangegeven of het een ochtend of avondserum is.

Overzicht van de 10 botanische serums

Serum: Fine lines & wrinkels
likami facial serum fine lines and wrinkles
Voor... wie op zoek is naar een huidverbeterend serum voor een gevoelige huid

Voordelen: de zachte ingrediënten die dit serum bevat, kalmeren de huid, maar verbeteren en verhelderen het ook op lange termijn.

Hoofdingrediënt: bakuchiol. Dit ingrediënt heeft antioxiderende, ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Hierdoor bevordert het huidvernieuwing, stimuleert het de collageenproductie van je huid, kan het hyperpigmenatie verminderen en fijne lijntjes verzachten.

Serum: Skin renewal
serum likami skin renewal
Voor... een doffe huid die nood heeft aan een 'glow'

Voordelen: dit serum exfolieert en verwijdert dode huidcellen voor een frisse, healthy glow en een effen huidoppervlak.

Hoofdingrediënt: glycolzuur. Glycolzuur zort voor het verwijderen van dode huidcellen; het exfolieert de huid. Op jonge leeftijd heeft de natuur geen hulp nodig, maar vanaf je 30ste krijgt je huid het een stuk lastiger om die dode huidcellen kwijt te raken.

Serum: Firmness & elasticity
Likami plus serum firmness elasticity
Voor... een verouderde huid die nood heeft aan 
een huidverjongende boost

Voordelen: dit unieke serum stimuleert collageen en elastine om een verouderde huid te verstevigen en rimpels te vervagen.

Hoofdingrediënt: PH4 Natural Lifting Ferment®. Zorgt voor een natuurlijk en zichtbaar verstevigend effect.

Serum: Even skin tone
 Likami serum even skin tone
Voor... wie last heeft van vlekjes, hyperpigmentatie, 
acné littekens of een oneffen huid

Voordelen: dit serum vereffent je teint en versterkt bovendien je huid op lange termijn.

Hoofdingrediënt: ferulinezuur.

Serum: Anti-aging
anti-aging serum
Voor... wie zijn of haar huidgezondheid wil verbeteren
maar ook de eerste fijne lijntjes heeft gespot en/of
last heeft van onzuiverheden

Voordelen: dit serum is een boost voor de cel-vernieuwing, wat zorgt voor een zachte en stralende huidtextuur, en vermindert zichtbare rimpels, fijne lijntjes en onzuiverheden.

Hoofdingrediënt: retinol (of vitamine A). Retinol verhoogt de celproductie, reinigt poriën en verhoogt de collageen productie wat de fijne lijntjes en rimpels kan verminderen en de huid een frissere uitstraling geeft.

Serum: Brighten skincare
likami plus brighten skin serum
Voor... wie op zoek is naar een healthy glow

Voordelen: door dit serum zal je huid stralen en voelt je huid gezonder en kan het zich beter weren tegen de schade van buitenaf.

Hoofdingrediënt: multivitaminecomplex (vitamines A, C en E). Vitamine A staat bekend om zijn huidverbeterende werking bij o.a. acné, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Vitamine C vervaagt zichtbare schade door de zon en oppervlakkige pigmentvlekken. Het is een krachtig antioxidant dat je huid beschermt tegen irritatie, ontstekingsreacties en vervuiling. Vitamine E zorgt er dan weer voor dat je huid minder snel verbrandt, het beperkt de celschade die de zon aanricht en maakt in combinatie met vitamine C pigmentvlekken lichter.

Serum: Skin redness
likami plus skin redness serum
Voor... een probleemhuid met roodheden en/of onzuiverheden

Voordelen: dit serum verzacht de huid en stimuleert het natuurlijke herstelproces.

Hoofdingrediënt: azelaïnezuur. Azelaïnezuur verweekt de buitenste laag van de huid (hoornlaag), het remt de groei van bepaalde bacteriën, zoals de acnebacterie, en remt de aanmaak van melanine in de huid. Azelaïnezuur wordt door artsen voorgeschreven bij acne, rosacea en hyperpigmentatie.

Serum: Hydration
hydration serum likami plus
Voor... iedereen die op zoek is naar een extra 
hydraterende boost 

Voordelen: draagt bij aan de huidgezondheid op lange termijn door te hydrateren en de huid voller te maken.

Hoofdingrediënt: hyaluronzuur. Hyaluronzuur heeft de eigenschap om zich te binden aan water, hierdoor voelt de huid zachter en gladder en ziet het er stralend gehydrateerd uit. Fijne lijntjes en rimpels verbeteren en tegelijkertijd versterkt het de huidbarrière.

Serum: Hyperpigmentation
hyperpigmentation serum
Voor... wie last heeft van zonneschade, melasma en/of
andere donkere vlekjes op de huid

Voordelen: dit serum pakt hyperpigmentatie aan voor een heldere, effen teint zonder verkleuringen.

Hoofdingrediënt: kojinezuur. Kojinezuur verzacht de huid, exfolieërt en voorkomt infecties. Het helpt vooral bij het verminderen van pigmentvlekken.

Serum: Anti-acne
anti-acneserum likami plus
Voor... wie last heeft van puistjes, vergrote poriën
en/of een vette huid

Voordelen: dit serum brengt de talgproductie in balans, versterkt de huidbarrière en hydrateert.

Hoofdingrediënt: niacinamide (of vitamine B3). Niacinamide vermindert ontstekingen, kan helpen bij het verminderen van roodhuid door exzeem, acne en andere ontstekende huidaandoeningen. Het minimaliseert poriën, houdt de huid zacht en gehydrateerd.

Welk serum past het beste bij jouw huidbehoefte(s)?

Als ik je kan helpen met extra persoonlijk advies, mag je me steeds een berichtje sturen. Ik help je graag.

Een Likami Plus serum shoppen doe je hier.

Ontvang je graag beauty tips?

* indicates required
/ ( dd / mm )