Vier essentiële stappen in je (natuurlijke) skincare routine

Nummer 1: Reinigen

Een goede reiniging is essentieel. Enkel op een reine huid kunnen de botanische ingrediënten van de volgende stappen optimaal hun werk doen. Het is het fundament van elke effectieve huidverzorgingsroutine. Zonder een grondige reiniging kunnen de volgende stappen in je routine, zoals toning en hydratatie, niet zo effectief zijn.

Nummer 2: Toneren

Een toner haalt het laatste restje vuil weg en zal de ph-waarde van je huid terug neutraliseren na de reiniging. Een echte must dus na je reiniging, zeker bij een vette en acné-gevoelige huid. Het helpt bij het herstellen van de natuurlijke PH-balans van je huid waardoor het er frisser en gezonder uitziet.

Nummer 3: Verwennen

Een serum is echt om je huid te verwennen. Kies je een basis serum om je huid jong en gehydrateerd te houden of wil je gericht op specifieke ‘issues’ werken. Een serum is echt een luxe-cadeautje voor je huid, dat gericht gaat verzorgen. Of je nu vecht tegen rimpels, acne of droogheid, er is een serum dat je kan helpen je huid te transformeren.

Nummer 4: Hydrateren

Tot slot is hydratatie de laatste stap in je routine, overdag maken we gebruik van de SPF-crème die behalve zonbescherming ook voldoende voeding geeft. ’s Avonds kies je voor de hydraterende crème om te regenereren tijdens de nacht. Hydratatie is essentieel om je huid er stralend en jeugdig uit te laten zien. Het helpt ook om de huidbarrière sterk te houden zodat deze kan blijven beschermen tegen schadelijke externe factoren.

Shop op www.gingerstudio.be

Zoek je naar de perfecte producten om deze stappen in je huidverzorgingsroutine uit te voeren? Bezoek dan onze webshop op www.gingerstudio.be. We hebben een breed assortiment aan natuurlijke huidverzorgingsproducten die je huid zullen verwennen en beschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*