Lìkami SUN (Likami bij Gingerstudio)

Lìkami SUN (Likami bij Gingerstudio)
Lìkami SUN Gingerstudioputte

De Lìkami familie groeit, eerder kreeg Lìkami al een nieuw kindje met de Lìkami PLUS maar vanaf nu mogen we nog een nieuw lid verwelkomen: Lìkami SUN.

Twee jaar lang werkten Marianne en haar team aan deze nieuwe producten. Met heel veel research, heel veel testen en heel veel opnieuw testen, m.a.w. met hard werken, presenteren we nu vol trots het eindresultaat.

In deze blog hebben we het over:

  • alles over de nieuwe lijn
  • wat het precies omvat
  • wat de producten zo uniek maakt
  • wat Marianne zo geïnspireerd heeft om deze lijn op de markt te brengen

Je kan er niet meer om heen, dagelijks word onze huid geconfronteerd met allerlei vervuilingen. Denk maar aan o.a. UVA stralen, UVB stralen, ozon, fijn stof, blauw licht (van computer, schermen…). We moeten ons hiervoor gaan beschermen vandaar deze nieuwe Lìkami SUN lijn. Deze lijn bevat een SPF20, SPF30, SPF50, een aftersun calming mist, een self tan elixir en een tan maximizer. Die laatste twee zijn twee fantastich leuke producten die volledig passen in deze Lìkami SUN lijn.

De Lìkami SUN lijn is een volledig natuurlijke, 100% minerale lijn, waarbij Marianne nul toegiften heeft gedaan in de formulering. Ze werken met natuurlijke filters zoals titaniumoxide, zinkoxide, frambozenpitolie en calendula-extract. Deze 4 ingrediënten zitten in de hele lijn verweven met daarnaast heel veel huid verbeterende ingrediënten wat deze Lìkami SUN lijn net zo uniek maakt. Het zijn als het ware hybride producten die én bescherming én huidverzorging/huidverbetering bieden.

Zoals altijd bij Lìkami kiezen zij voor niet te veel producten, kiezen zij voor producten die hoog geconcentreerd zijn, die de nodige botanische actieven hebben en die doen wat ze beloven. Ook kiest Marianne bij deze nieuwe Lìkami SUN lijn opnieuw voor duurzaamheid zoals van haar gewoon zijn. Lìkami werkt ook bij deze nieuwe lijn met het blauwe miron glas dat kenmerkend is voor het activeren van botanische actieven en ook met de suikerriet tubes die 100% biologisch afbreekbaar zijn.

De natuurlijke zonnefilters zijn ook reef-friendly en tasten dus de koraalriffen in de oceaan niet aan. Wat vooral ook kenmerkend is, is dat de kans op allergieën bij die natuurlijke zonnefilters quasi nihil is.

Net om al deze redenen ben ik, net zoals Marianne, fan van de Lìkami SUN producten.

  • het is natuurlijk
  • kans op allergie is quasi nihil
  • en het is heel goed voor het milieu

Extra toelichting

Vaak komt de vraag ‘wat is het verschil tussen een SPF30 en een SPF50?

Qua beschermingsgraad ligt dat vrij dicht bij elkaar, een SPF30 beschermt 96,7% en een SPF50 97%, het is vooral de frequentie waarmee je uw SPF opnieuw aanbrengt.

We adviseren om de 3-4 uur de SPF opnieuw aan te brengen. Zeker ook wanneer er een zwembeurt of hevige transpiratiebeurt (bv. bij sporten) tussen zit om dan de SPF factor terug aan te brengen.

Weet dat je slechts volledig beschermd bent als je voldoende aanbrengt. Je hebt per m² huid 2mg nodig. Voor een gelaat is dat dus een theelepel. Dat is heel wat, als je bv een foundation met een SPF in hebt, weet dan dat je dan eigenlijk nooit voldoende dekking hebt, want je smeert geen hele theelepel foundation op je gelaat & al zeker niet meerdere keren per dag. De SPF producten zijn net ontwikkeld om voldoende bescherming te bieden.

De Lìkami SUN lijn bevat drie SPF producten: een SPF20, een SPF30 en een SPF50. Daarnaast heeft de Lìkami SUN lijn ook een aftersun calming mist, een tan maximizer en een self tan elixir. Zes producten die allemaal toppers zijn an sich.

Ontdek ze hier:

Groetjes,

Els van Ginger