Natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen (HappySoaps bij Gingerstudio.be)

Natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen (HappySoaps bij Gingerstudio.be)

Natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen wordt steeds populairder en dat is geen verrassing.

Natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen

Veel mensen willen niet langer kiezen voor de traditionele deodoranten die schadelijke chemicaliën bevatten die in ons lichaam worden opgenomen, zoals aluminiumzouten en parabenen; In deze blog laat ik je de voordelen van natuurlijke deodorant zien en waarom je zou moeten overwegen om natuurlijke deodorant zonder aluminium te gebruiken.

Er zijn veel mensen die last hebben van irritaties en een allergische reactie bij het gebruiken van de traditionele deodorant, vooral die met aluminium. Natuurlijke deodoranten zijn veel zachter voor de huid omdat ze geen agressieve chemicaliën bevatten die irritatie kunnen veroorzaken.

Natuurlijke deodoranten zijn beter voor het milieu omdat ze biologisch afbreekbaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Dus geen schadelijke stoffen die in de grond of het water kunnen terecht komen. Gingerstudio bied je het volledige gamma van HappySoaps deodoranten, die geen aluminium en parabenen bevatten. Zo kan je kiezen uit de verschillende geuren die bij jouw stijl passen. Ik raad je aan om te starten met de gewone natuurlijke deodoranten (niet degenen voor gevoelige huid), ik heb zelf een heel gevoelige huid (ik kan geen enkele spray verdragen, dat levert me gegarandeerd minimum 5 dagen ontstoken oksels op) en ik heb geen last met de gewone natuurlijke deodorant van HappySoaps. Geef je lichaam even te tijd om zich aan te passen naar een natuurlijke deodorant, vanaf je volgende verpakking kan je alle geuren testen.

Wil je op een gezondere en milieuvriendelijkere manier je zweet(geur) bestrijden, overweeg dan om over te stappen op de natuurlijke deodorant zonder aluminium en parabenen van HappySoaps. Gingerstudio.be biedt je verschillende geuren aan zodat je met een gerust hart deo kan smeren waarop je kan vertrouwen dat ze effectief zijn.

Weet bovendien dat de verpakking van de HappySoaps deodoranten ook zeer milieubewustzijn. HappySoaps staat voor een plasticvrije levensstijl en bijgevolg zijn deze natuurlijke deodoranten ook verpakt in een handig kartonverpakking, die biologisch afbreekbaar is. Zo kan je je deo met gemak overal mee naartoe nemen zonder schuldgevoel voor de planeet. Bij Gingerstudio.be letten we altijd op een goede verpakkingswijze.

De geuren van de natuurlijke deodorants van HappySoaps zijn unisex en kunnen door ieder gebruikt worden, echter merk ik dat de geuren Sweet Roots en Powerful Ginger vaker door mannen gekozen worden en Pink Tulip eerder door vrouwen die van een bloemige geur houden.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de geur Lavendel en Coco Lime, als je liever een neutrale geur hebt kies je best voor de Orange Freesia

Wat denk jij van de natuurlijke deodorant van HappySoaps? Laat het me weten.

Heb je vragen of opmerkingen, ik help je graag verder dus stuur me zeker een berichtje.

Liefs,

Els x

Natuurlijke deodorant Orange Freesia van HappySoaps bij gingerstudio.be

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*