5 make-up borstels die niet in je make-up tas mogen ontbreken. En hoe gebruik je ze?

Een mooie make-up look is zo veel gemakkelijker te creëren met de juiste make-up borstels. Liefst zijn deze zacht, voelen ze goed op je huid en helpen ze je met het perfect aanbrengen van je make-up. Er bestaan vele soorten en als beginner is het niet altijd gemakkelijk om te kiezen welke borstels nu echt nodig zijn om te starten. Ik geef je hieronder een top vijf van de beste make-up borstels van Jafra die zeker niet in je make-up tas mogen ontbreken. Geen idee waarvoor deze dienen? Ik leg het je graag even uit.

Jafra make-up borstels Gingerstudioputte

5 musthave make-up borstels:

  • kabuki borstel
  • blush borstel
  • full eyeshadow borstel
  • blend penseel
  • brow/liner & lash duo borstel

Jafra Pro Kabuki borstel
Deze Kabuki make-up borstel is zo zacht en fluffy, een verwennerij voor je gelaat. De ergonomische, ovale vorm zorgt dat deze kwast goed in je hand ligt, waardoor je probleemloos je basis make-up (primer, foundation en poeder) kan aanbrengen. Crème, vloeistof of poeder daar kan de Kabuki allemaal met overweg! Breng de primer of foundation in stippen aan op het gelaat en verdeel deze door met de Kabuki ronddraaiende bewegingen te maken tot het product over je hele gelaat verdeeld is. Voor het aanbrengen van poeder neem je de poeder op met de borstel en verdeel je telkens van het midden van het gelaat naar buiten toe.

Jafra Pro Blush borstel
Na het aanbrengen van je basis make-up is je gelaat de perfecte canvas om verder in te kleuren. Met de Blush borstel breng je met goede precisie de blush aan waar hij moet zitten. Dankzij de schuin afgesneden haren haren volgt deze make-up borstel de natuurlijke vorm van je wangen en is daarom perfect om een zachte natuurlijke blos mee aan te brengen.

Jafra Pro Full eyeshadow borstel
Deze borstel is de ideale start voor je oogmake-up, om de perfecte basis aan te brengen. Een goed begin is alles he 🙂 Pro tip: breng eerst de oogschaduwprimer aan zodat je oogschaduw de hele dag mooi blijft zitten en het pigment extra goed uitkomt. Met de full eyeshadow borstel breng je de oogschaduw poeder al deppend aan, zodat de kleur goed opgenomen word op de oogleden.

Jafra Blend penseel
Deze must-have zit altijd in mijn make-up tas. Zonder deze kan je oogmake-up niet slagen. Dankzij het blendpenseel maak je de perfecte overgang tussen de verschillende oogschaduwpoeders zodat je oogmake-up een mooi geheel vormt.

Jafra Pro Brow/liner & lash duo borstel
3-in-1-tool oftewel 3 voor de prijs van 1, wie houdt daar niet van? Met deze brow/liner & lash duo borstel kan je je oogmake-up afwerken door met de dunne borstelkant een poederlijn te afwerken, met dezelfde kant kan je ook heel precies je wenkbrauwen bijwerken met poeder. De kant met de mascara borstel is ideaal om je wimpers en wenkbrauwen in model te brengen.

Ik hoop dat ik je alvast op weg heb kunnen helpen met je starterskit. Als je meer info wil over deze of andere borstels of producten van de webshop, dan help ik je graag verder.

Groetjes van je beautyconsulente,