Wie is Gingerstudio Putte?

fbt

Hoi,

Ik ben Els Jacobs-Gijsemans. Dat is een mondvol, ik weet het 🙂 Je mag daarom ook gewoon ‘Els‘ zeggen 😉

In het dagelijkse leven ben ik boekhouder, met veel plezier. Daar haal ik oprecht veel vreugde van (nee boekhouden is niet saai), maar naast al dat denkwerk ben ik ook graag bezig met verzorging. Wat ooit begon als een kleine nagelstudio, want ik vond lakken zo leuk, groeide uit naar het begeleiden van bruidjes met nagels, haar en make-up.

Bij het zoeken naar een leuk make-up merk om met te werken voor mijn bruidjes ontdekte mijn passie voor het geven van beauty workshops.

Deze workshops geven me veel energie, want kennis delen en jou doen stralen zijn twee dingen die ik graag combineer.

Door de uitdagingen die Corona ons bezorgden, we zitten allemaal in hetzelfde schuitje, ben ik gestart om me ook online meer te focussen op deze begeleiding.

Hier zijn we dan, online, offline, ik bied je op beide manieren graag mijn hulp aan in jouw zoektocht naar de juiste verzorgings- en/of make-up producten. Dit doe ik door blogs en tutorials te plaatsen, maar even goed door 1-op-1 advies of een groepsworkshop. Begeleiding en advies staan hier centraal.

Verder staat ook centraal dat ik je de beste producten aanbied, zorgvuldig getest en onderzocht zodat jij je daar alvast geen zorgen om moet maken.

Voilà dit ben ik 🙂

Wie ben jij, en hoe kan ik je helpen?

Groetjes,