Hallo wereld, hallo jij.

Hallo wereld, hallo jij.

Welkom bij de blog van Gingerstudio Putte.

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Els Jacobs-Gijsemans. Het gezicht & brein van Gingerstudio Putte.

Door mijn liefde voor goede beauty producten werk ik met de producten die ik met zorg selecteer. Stuk voor stuk zalige producten, van skincare naar make up tot wellnes.

Voor ieder wat wils.

Waar ik nog een liefde voor heb? Handige tutorials & blogs met voldoende informatie. Dit zal ik jou hier ook bieden. Je gaat hier als beauty lover zeker plezier beleven en leuke producten en tips ontdekken.

Laat me weten welke tutorials jij graag wil zien. Je krijgt sowieso een persoonlijke uitleg van me en wie weet vind je in de toekomst het antwoord ook tussen de tutorials.

Volg me zeker ook op instagram en facebook, als kleine ondernemer ben ik je dan heel erg dankbaar. Veel mensen weten niet hoe belangrijk een like of comment op onze social media voor ons betekent. Wees zeker, zonder JOU ben ik niets. Jouw like en comment maken dat ook anderen die op zoek zijn naar beauty tips en tricks mijn pagina gaan terugvinden.

Tot snel met de eerste blog/tutorial.

Els x

Ik ben blij dat je hier bent, volg me en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*