Deze skincare blunders ga jij niet meer hebben

Deze skincare blunders ga jij niet meer hebben

Lees snel verder om de 5 grootste skincare blunders te weten. Zodat jij deze kan vermijden 😉

Blunder 1: je make-up ’s avonds niet verwijderen

Klassieke blunder die iedereen al wel eens begaan heeft, ik ben zeker ook niet schuldenvrij in deze rayon (oeps!). Maar wel meteen een hele grote blunder! Als je je huid niet reinigt, vergroot je de kans op huidproblemen zoals puistjes.
Ben je na een feestje of die lange werkdag echt te moe om een full routine te doen? Gebruik dan op zijn minst deze zachte reinigingsdoekjes. Deze verwijderen mild alle sporen van make-up, zonnebrandcrème, talg en vuildeeltjes zonder de gevoelige huid te irriteren.

Blunder 2: verkeerde volgorde

Al heb je de beste producten in huis, als je ze in de verkeerde volgorde smeert heeft het geen enkele zin. Dunnere producten gaan voor, vettere crèmes later. Gebruik ze gewoon correct, anders is het toch een geldverspilling.
Weet jij niet (meer) goed wat de juiste volgorde is? Vraag het me, ik help je graag. Dat kan je simpel door mee een bericht te sturen of te mailen naar info@gingerstudio.be.

Blunder 3: te veel zon

De zon, we zien ze graag, maar eigenlijk is het helemaal geen vriendin voor onze huid. Het is zelfs de grootste oorzaak van huidveroudering! Bescherm je huid dus altijd met een SPF, ook al zie je de zon niet. Vermijd bij voorkeur ook de zonnebank.
Geen SPF factor in huis? Shop hier de SPF factor afgestemd op je gelaat en hier de zonneproducten inclusief aftersun voor het hele lichaam.

Blunder 4: altijd hetzelfde

Het weer en de luchtvochtigheid veranderen met de seizoenen, dit heeft ook effect op jouw gelaat. Kijk dus goed in de spiegel en smeer een beetje meer of minder, verander van lijn als dat nodig is en voeg eventueel een serum toe als je huid extra behoefte heeft aan bepaalde vitaminen.

Blunder 5: ongeduld

I know… Het zit in onze aard… maar in dit geval moet ik je vragen om wat extra geduld te oefenen. Want voordat je de goede resultaten van je huidverzorgingsproducten gaat zien kan je al snel een paar weken verder zijn.
Je zou zelfs eerst een onrustigere huid kunnen hebben. Niets om je zorgen om te maken, je huid moet soms wennen aan ingrediënten. Ik raad je dan ook aan om rustig te starten als je nog geen skincare routine heb, zo introduceer je best product per product, zodat je huid kan wennen.
Hou moed want je huid wordt er vast en zeker mooier van!

Heb jij hulp of advies nodig?

Ik, als beauty-expert, sta voor je klaar. Stuur me je vraag per mail of Whatsapp en ik help je z.s.m. verder.

Els x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*